Hvem er vi !

SMIP er en IBM medarbejder sammenslutning, hvori alle medlemmer af IBM Pensionsfond kan optages. Foreningens formål er at varetage interesserne for alle medlemmer af IBM Pensionsfond, herunder arbejde for, at deres virksomme og fremtidige pensioner i IBM Pensionsfond bevarer deres købekraft, samt medvirke til at indgå såvel kollektive som enkeltstående aftaler om pensionsvilkår.

SMIP’s bestyrelse har derfor som fokusområder at:

  • Arbejde for, at IBM pensionerne bevarer deres købekraft.
  • Assistere nuværende og kommende IBM pensionister i deres bestræbelser på at sikre, at IBM Pensionsfond lever op til sine pensionstilsagn og forpligtelser.
  • Løbende informere og rådgive nuværende og kommende IBM pensionister om forhold, der har indflydelse på og betydning for deres IBM pension.

Seneste nyheder

sendt direkte til din indbakke

Raser inflationen

Nej…Inflationen har nu i snart 20 år været moderat, men over tid forringes købekraften af vore pensioner dog ganske mærkbart. Hertil kommer at IBM, på

Læs mere »

Din IBM Pension

Kan de pensionerede medlemmerne af IBM’s pensionsfond være sikker på, at deres pensionsudbetalinger vil fortsætte uberørt af finanskrisen? Når en IBM medarbejder, der er medlem

Læs mere »